Elektrikernas a-kassa

Elektrikernas a-kassa är till för dig som jobbar med elteknik i Sverige. A-kassan har idag cirka 27 000 medlemmar och erbjuder arbetslöshetsersättning till samtliga medlemmar för en fast avgift på 100 kr/månad.

Förutom att betala ut ersättning till dig som blivit arbetslös hjälper Elektrikernas a-kassa dig med information och hjälp för att få dig tillbaka på arbetsmarknaden så snart som möjligt.

elektrikerna

Avgift:

100 kr/mån

Gå med i a-kassan

Elektrikernas ersättning

Du som blivit arbetslös har rätt till ersättning från Elektrikernas a-kassa. För detta krävs dock att du är anmäld som arbetslös hos Arbetsförmedlingen samt att du aktivt söker en ny anställning. Du bör även har arbetat minst 80 timmar i månaden i 6 månader de senaste året innan du blev arbetslös. Din ersättning beror på hur länge du arbetat, vilken lön du haft samt hur länge du har varit medlem i Elektrikernas a-kassa.

Räkna ut ersättning

kr/mån

17 600 kr/mån före skatt från Elektrikernas a-kassa

Teckna inkomstförsäkring för högre ersättning

Företag Ersättning Ersättningstid Avgift

17 600 kr

300 dagar

Få offert

17 600 kr

264 dagar

Få offert

17 600 kr

150 dagar

Få offert

Vem kan bli medlem i Elektrikernas a-kassa?

Medlemskap i Elektrikernas a-kassa är möjligt för dig som arbetar inom följande område:

  • El- & energiarbete
Skriv ett omdöme

Omdömen om Elektrikerna

Sep 27, 2017
"Synd med tekniska problem"
Hade lite problem med tekniken hos Elektrikernas när jag skulle bifoga dokument. Var väldigt onödigt och fördröjde hela processen när jag var tvungen att kontakta supporten. Synd, för annars bra!
Jonas
Sep 27, 2017
"Krångligt att byta"
Skulle flytta till Norge och ville byta fackförbund till norska motsvarigheten. Allt blev plötsligt väldigt krångligt och min handläggare verkade inte riktigt ha koll på hur jag skulle göra.
Lasse
Skriv ditt omdöme
Rubrik
Ditt betyg
Ditt omdöme
Ditt namn
Vänligen fyll i alla fält
Skicka
Stäng rutan