Vanliga frågor om Fastighets a-kassa

Hur loggar jag in på Mina sidor hos Fastighets a-kassa?
Du loggar in på Mina sidor med BankID på Fastighets a-kassas hemsida.
Hur anmäler jag mig som arbetslös hos Fastighets a-kassa?
Först ska du anmäla dig hos Arbetsförmedlingen. Sedan loggar du in på Mina sidor hos Fastighets a-kassa och fyller i formuläret Ansökan om ersättning. Då får du också en lista över vad du behöver göra för att få ersättningen.
Vilken avgift har Fastighets a-kassa?
Avgiften till Fastighets a-kassa är 130 kronor per i månaden.
Kan jag betala avgiften till Fastighets a-kassa via autogiro?
Ja, du kan betala avgiften via autogiro.
Hur mycket ersättning får jag från Fastighets a-kassa?
Hur mycket ersättning du får beror på vad du tjänade innan du blev arbetslös. Precis som hos andra a-kassor är maxersättningen 80 % av din månadslön upp till 26 400 kronor i månaden.
Hur blir jag medlem i Fastighets a-kassa?
Det finns ett ansökningsformulär om medlemskap på Fastighets a-kassas hemsida. Fyll i den och signera antingen digitalt eller för hand för att gå med.

Räkna ut din ersättning vid arbetslöshet

kr/mån
kr/mån

Kort om Fastighets a-kassa

Fastighets a-kassa erbjuder medlemskap och möjlighet till arbetslöshetsersättning för alla som arbetar inom något av fackförbundet Fastighetsanställdas förbunds verksamhetsområden. Det innefattar bland annat verksamhetsområdena fastighetsskötare, elektriker och rörläggare.

Avgiften på 130 kronor per månad gäller samtliga medlemmar och ger dig till ersättning från den dag du anmäler dig som arbetslös hos Arbetsförmedlingen och uppfyller villkoren för a-kassa.

Omdömen om Fastighets a-kassas a-kassa

Skriv omdöme
Fastighets a-kassa har inga omdömen än. Om du har någon erfarenhet av Fastighets a-kassa att dela med dig, skriv gärna ett omdöme.
Filip Svensson
Filip Svensson Skribent filip.svensson@a-kassa.se