Användarvillkor

§1 Personuppgifter

När du besöker A-kassa.se lagras det inga personuppgifter om dig som användare. Skulle du ta beslutet att använda någon av de tjänster som A-kassa.se rekommenderar så lagras informationen av den som tillhandahåller tjänsten. A-kassa.se utför alltså inga kreditupplysningar eller insamlingar av besökarnas personuppgifter.

§2 Ansvar

A-kassa.se tar inget ansvar då skada eller konflikt uppstår gällande bolån. Inte heller vid problem kring överenskommelser och avtal med långivare, försäkringsbolag eller övriga parter. Vi kan ej krävas på ersättning i situationer med uppkomst av skada eller tvist mellan besökare och långivare, försäkringsbolag eller övriga parter.
Som tjänst fungerar A-kassa.se som en jämförelsesida för olika A-kassor. Därmed har A-kassa.se inget ansvar för de avtal som skrivs mellan hemsidans besökare och övriga parter. A-kassa.se ansvarar endast för informationen som kommuniceras till besökaren samt publicerad information.
Vi uppmanar privatpersoner som har stora skulder att inte godkänna avtal som har krav de inte kommer kunna leva upp till. Är problemen allvarliga rekommenderar vi att de använder sig av juridisk hjälp.

§3 Ändring av användarvillkor

A-kassa.se förbehåller sig rätten att ändra användarvillkoren. Samtidigt är det upp till besökarna att uppdatera sig om eventuella nya villkor.