Om oss

A-kassa.se är Sveriges största informationssajt om a-kassa. Här hittar du svar på alla frågor du har om a-kassan. Sajtens syfte är att upplysa och informera om a-kassan utan att vara beroende av eller kopplad till någon organisation eller myndighet.

Kort info om A-kassa.se

+10 000

besökare/mån

+100

frågor & svar

2016

startades sajten

Hur startades A-kassa.se?

A-kassa.se startades 2016 som ett svar på att det saknades en oberoende informationskälla för a-kassan. Den information som fanns att tillgå på nätet var a-kassornas egen information och den var i många fall väldigt begränsad.

Idag hittar du istället allt du behöver veta om a-kassan på ett och samma ställe, A-kassa.se. Om du är osäker på vilken a-kassa du ska gå med i kan du även jämföra och se omdömen om de olika a-kassorna från andra medlemmar.

Vilka ligger bakom A-kassa.se?

A-kassa.se ägs av Comparico AB som driver flera informationstjänster inom privatekonomi. Comparico består av både journalister och ekonomer som alla brinner för att förbättra människors privatekonomi.

Vid eventuella frågor till oss angående hemsidan eller den information hemsidan innehåller så är du välkommen använda vårt kontaktformulär för att kontakta oss

Vi som skriver för A-kassa.se

Evelina Grenehed

Evelina Grenehed
Skribent

Information

Ägare

Comparico AB

Adress

Väderkvarnsgatan 22B

Postnummer + ort

75329 Uppsala

Organisationsnummer

556851-2321

Hemsida

www.comparico.se

E-postadress

info@comparico.se